Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر موسیقی با بیان اینکه در موسیقی دو جایزه شناخته شده وجود دارد، گفت: شایسته نیست وزارت ارشاد به عنوان نهاد متولی فرهنگ وارد جایزه دادن شود اگر بخش خصوصی جایزه ای را تعیین کند نمی تواند تعیین کننده تصمیم گیری در بخش موسیقی باشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست خبری سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجرپیش از  ظهر امروز دوشنبه ۲۱ مرداد با حضور علی ترابی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر، شاهین فرهت، دبیر هنری، شهرام صارمی دبیر اجرایی و امیر بهاری مدیر روابط عمومی  این جشنواره در تالار وحدت تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این نشست علی ترابی، مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره امسال مقداری دیرتر از دوره های گذشته کارش شروع شد چون مقید بودیم آیین نامه تدوین شود و همین حساسیت کار را بالا می برد، با نظر صاحب نظران و تایید وزیر آیین نامه به تصویب رسید همین یاعث شد تاخیری در زمان پیش بیاید مشکلاتی هم حادث شود، مشکلات بودجه ای هم دامنگیر همه فعالیت های دولتی است و همین ما را به این فکر انداخت در حوزه اختیارات بیشترین بهره برداری را از امکانات موجود داشته باشیم، امیدوارم در زمان باقیمانده کار را به شکل خوب پیش ببریم.

 

وی خاطر نشان کرد: یادی کنیم از استاد مرادعلی سالاری که 2 روز پیش فوت شدند این هنرمند موسیقی نواحی بدون امکانات خاص یک عمر برای موسیقی ما کوشیدند، امیدوارم در کلیه ژانرها کارمان فرهنگی و در راستای اعتلای فرهنگ ایران باشد.

 

مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به این سئوال که آیا سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر همانند دوره های قبل برگزار می شود،گفت: جشنواره امسال در چهارچوب آیین نامه و بر اساس سلیقه دوره ای قبل اجرا نخواهد شد و دبیر جشنواره حرف اول را می زند، اگر جشنواره دیر آغاز بکار کرد به خاطر آیین نامه انتخاب دبیر بود و این دوره تکرار هیچ دوره ای نخواهد بود.

 

ترابی درباره جایزه باربد در  سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجر توضیح داد:  ما در آیین نامه بندی داریم که در جشنواره های دولتی از ورود بخش خصوصی خودداری کند رقابت نابرابر را به بخش دولتی نکشیم؛ جایزه سایت موسیقی ما و جایزه ای که خانه موسیقی می دهد که جا افتاده است، ما در سطح ملی 2 جایزه موفق داریم وزارت ارشاد به عنوان نهاد متولی فرهنگ شایسته نیست که وارد جایزه دادن شود که نگاه خاصی را تلقی کند، اگر بخش خصوصی جایزه ای را تعیین کند نمی تواند تعیین کننده تصمیم گیری در بخش موسیقی باشد.

 

مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره روند تدوین آیین نامه جشنواره موسیقی فجرگفت: آیین نامه فجر در یک روند شفاف و بسیار طولانی تدوین شد حتی پیش از آمدن من پیش نویس آن به دفتر موسیقی ارایه شده بود و از مشورت عده زیادی از اهالی موسیقی برای تدوین آن استفاده شد و بعد از ماه ها روی سایت خانه موسیقی قرار گرفت اینکه آیین نامه به سلیقه کسی نزدیک است این موجب تعجب من است، در مورد گروهی که دبیری جشنواره موسیقی فجر را پیشنهاد دادند از سه دستگاه موسیقی کشور نمایندگانی حضور داشتند از دفتر موسیقی، انجمن موسیقی و خانه موسیقی 3 موزیسین دعوت کردیم و در نهایت این گروه 2 گزینه را به معاونت هنری معرفی کردند و در نهایت شاهین فرهت انتخاب شد.

 

علی ترابی درباره سایت جشنواره موسیقی فجر و در دسترس نبودن این سایت اظهار کرد: سایت جشنواره فجر کاملا محتوای خود را داشت و در پایان 30 دوره اطلاعات کامل و مشخصی از جشنواره بر روی این سایت قرار داشت؛ این سایت در زمان آقای مرادخانی راه اندازی شد و  بعد از دوره سی ام  اطلاعات به طور کلی از روی سایت پاک شد، ما معتقدیم باید اطلاعات سه دوره جشنواره را مجدد بر روی سایت قرار دهند، سایت مجددا احیا خواهد شد.

 

وی درباره تکلیف بخش بین الملل و دبیری سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجرگفت: در بخش بین الملل آقای فرهت بعد از مذاکره با آقای صدیقی ؛ وی پیگیر هستند و گروه های را به جشنواره معرفی می کنند، ما در این بخش 2 مشکل زمان و ارز و داریم ما نمی دانیم چقدر ارز به ما تعلق خواهد گرفت و چه مشکلاتی پیش روی ما ارز قرار خواهد داد.

 ترابی درباره برگرداندن آرشیو سایت جشنواره موسیقی فجر که از روی این سایت پاک شده است، اظهار کرد: آرشیو سایت جشنواره موسیقی قابل احیاست و از سحر طاعتی و سعید اداک که برای این سایت زحمت بسیاری کشیدند سپاسگزارم اما آپلود شدنش نیازمند زمان نیست و با هر فرمتی نمی توان آپلودش کرد.

 

علی ترابی در مورد حضور گروه های بانوان سی و چهارمین جشنواره موسیقی فجرگفت: امروز شش ماه مانده به جشنواره در مورد بانوان و اینکه چه گروه هایی هستند حرف ناسنجیده ای است.

 

مدیر کل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره دسترسی آزاد به اطلاعات جشنواره موسیقی فجر توضیح داد: سابقه من نشان می دهد ابایی از شفافیت مالی ندارم، من خودم جرو کسانی هستم که از خودم خوب می توانم دفاع کنم، تنها بخشی را که نمی توان عنوان کرد بخش هنرمند است، که قیمت هنرمندان را نمی شود معلوم کرد. ما نمی توانیم اعلام کنیم تک تک گروه ها دستمزدشان چقدر است و هنرمندان چنین چیزی را نمی پذیرند، بازار موسیقی بازار رقابتی بین هنرمندان است و ممکن است یک هنرمند بخواهد به ما کمک کند و با هزینه کمتری در جشنواره حضور داشته باشد و در صورت اعلام رقم، محاسبات ملی اش در طول سال به هم می خورد و من مصالح عمومی موسیقی را نمی توانم فدای سلیقه شخصی خودم کنم.

 

ترابی درباره ویژه برنامه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و حضور گروه های موسیقی خیابانی در جشنواره موسیقی فجر گفت: بضاعت جشنواره فجر خیلی کم است، امسال سال سختی است، اگر بخواهیم موسیقی خیابانی را به جشنواره بیاوریم و در داخل سالن اجرا کنیم این موسیقی از هویت می افتد. موسیقی انقلاب در یک سالن اجرا خواهد شد و امسال بیشتر به آن پرداخته خواهد شد.

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: حسن روحانی دولت مجلس عربستان یمن اقتصاد مقاومتی خبرگزاری شبستان معاون پارلمانی رییس جمهور جنگ اقتصادی امام جواد ع مدیر کل دفتر موسیقی جایزه باربد علی ترابی جایزه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۲۵۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه

ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی که در دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، درباره ارزیابی از نحوه برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: انجام هیچ کاری بدون عیب امکان پذیر نیست، این جشنواره در نوع خود توانسته بیشتر دانشگاه‌های سراسر کشور را به دور خود جمع کند و همین امر اقدام مثبتی تلقی می‌شود؛ چراکه دانشجویان بدون ترس از قضاوت آثار خود را به جشنواره ارسال کرده‌اند.

وی افزود: خیلی از فیلمسازان بزرگ فیلم‌های خود را به جشنواره نمی‌آوردند و شاید ارزیابی آثارشان باعث می‌شود تا به غرورشان بربخورد، اما دانشجویان در فضای دوستانه و گرم دور هم در این جشنواره جمع شدند و همین موضوع خودش هنر می‌خواهد.

شمسایی بیان کرد: گاهی اوقات اصل رویداد از خود محتوی می‌تواند مهم‌تر باشد، آنچه که در حوزه مطبوعاتی پیگیرش هستیم این است که اکنون بدنه مطبوعاتی کشور نیاز به خون تازه دارد؛ چراکه با گسترش رسانه‌ها طرف هستیم و ۱۳ هزار و ۵۰۰ رسانه داریم.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی گفت: بنگاه‌های بزرگ مطبوعاتی در قالب‌های مختلف داریم که نیازمند نیرو هستند؛ چرا که مهم‌ترین سرمایه را نیروی انسانی تشکیل می‌دهند، البته شاید این موضوع در خیلی از فضا‌ها شعار تلقی شود، اما در مطبوعات یک اصل به شمار می‌آید؛ چون خبرنگار تولید کننده است و اگر نباشد چه کسی می‌خواهد صفحات خبرگزاری و روزنامه نگاری را پر کند؟

شمسایی اضافه کرد: جشنواره نشریات دانشجویی اتفاقی است که از آن دانشگاه و مطبوعات و وزارت علوم و وزارت ارشاد سود می‌برند و این جشنواره برای وزارت علوم دانشجوی پرسشگرتر و فعال‌تر و پیگیر و حساس به مسائل امور زمانه به همراه خواهد داشت.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی ادامه داد: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی در حوزه وزارت ارشاد برای دانشجویان شاید از روی تفریح باشد، اما همینکه مزه ذوق و شوق فعالیت در رسانه زیر دندون دانشجویان رود و لذت آن را بچشند، می‌توانند وارد حوزه رسانه شوند و نتیجه آن برای اصحاب رسانه منفعت به همراه خواهد داشت و باعث رونق بیشتر می‌شود.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • شمسایی: جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد نفع دارد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!