Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره حمله سایبری به سامانه‌های وزارت ارشاد و بازبینی مجدد برخی از آن‌ها به دلایل امنیتی صحبت کرد.

به گزارش قدس آنلاین، اسفندماه سال ۱۴۰۰ طی حمله هکری به سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعدادی از سایت‌های وابسته و زیرمجموعه این وزارتخانه از دسترس خارج شدند. برخی از این سامانه‌ها در مدت زمان کوتاهی فعالیت خود را از سر گرفتند اما برخی از آن‌ها مانند  سامانه صدور مجوزهای سینمایی همچنان از دسترس خارج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندی پیش یزدان عشیری مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی گفت: با همکاری دوستان بخش IT مشکل این بخش رفع شده است و تا پایان هفته سایت صدور مجوزهای سینمایی فعالیت خود را ازسر می‌گیرد.

اکنون محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در واکنش به حمله به سامانه‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: ما این اواخر حمله سایبری موفق نداشتیم و اکنون مجموعه ما بدون هیچ وقفه‌ای مشغول فعالیت است.

او ادامه داد: روزانه چندین حمله سایبری ناموفق داریم اما موثر نبوده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان تصریح کرد: پیش از نوروز ۱۴۰۱ حمله سایبری به سایت‌های وزارت ارشاد شد که بلافاصله با کمک تیم خوب سایبری و فضای مجازی ما مشکل برطرف شد. اکنون تقریبا تمام سامانه‌های زیرمجموعه وزارت ارشاد فعال هستند اما خودمان برخی سامانه‌ها را به دلیل مسائل امنیتی مجدد مورد بازسازی و ارتقا قرار داده‌ایم.

این اظهارنظر وزیر در حالی است که هنوز سامانه سینمایی وزارت ارشاد در دسترس نیست.

منبع: صبا

انتها ی خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حمله سایبری فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت ارشاد حمله سایبری سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور

محمود جعفری دهقی رییس انجمن ایرانشناسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به موسساتی که در این حوزه فعال هستند، گفت: رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تدریس می‌شود.

وی افزود: بنیاد ایرانشناسی که توسط مرحوم حسن حبیبی تاسیس شده بود، همچنان به فعالیت و پژوهش در این حوزه مشغول است. همچنین دانشگاه های خارجی که کرسی ایرانشناسی دارند، به چنین فعالیت‌هایی مشغول هستند.

دهقی درباره تعریف دقیق ایرانشناسی گفت: مرحوم طهمورث ساجدی صبا، ایرانشناسی را « مطالعه و پژوهش در همه جنبه‌ها و جلوه‌های تمدن ایرانی و شناساندن این تمدن به ملل دیگر» دانسته است.

وی افزود: با در نظر گرفتن تعاریف مختلفی که ارائه شده است، می‌توان گفت ایرانشناسی دانشی میان‌رشته‌ای است و به بررسی و تحلیل مباحث مربوط به فرهنگ و تمدن ایران از دیرباز تا امروز و معرفی آن به ایرانیان و غیرایرانیان می‌پردازد و می‌کوشد این فرهنگ و تاریخ و تمدن را در جایگاه واقعی خود قرار دهد.

رییس انجمن ایرانشناسی ادامه داد: اگرچه تاریخ یا ادبیات، بخش‌هایی از ایرانشناسی است، اما همه آن نیست و این دانش، گستره‌ای بسیار وسیع‌تر دارد و به همه علوم انسانی که به‌نحوی به ایران مربوط می‌شود، ارتباط می‌یابد.

رئیس انجمن ایرانشناسی درباره پیشینه این انجمن گفت: ابراهیم پورداوود حدود ۹۰ سال پیش با همراهی استادانی مانند دکتر محمد معین، منوچهر ستوده، ذبیح‌الله صفا و دیگران، انجمن ایرانشناسی را بنیان گذاشتند. این انجمن پس از دوره‌ای از توقف فعالیت، با همت استادان و پژوهشگران برجسته کشور و با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۳۹۶ احیا شد.

نخستین کنگره ملی ایرانشناسی ایران روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایرانشناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

کد خبر 6100454 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را افتتاح کرد
  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • به دنبال توسعه تماشاخانه سنگلج هستیم/ تهاتر با شهرداری
  • معین وزارت اقتصاد طالبان: در دوران جمهوریت «فساد» به فرهنگ تبدیل شده بود/ به عنوان فردی «شیعه» با صلاحیت کامل در ساختار امارت اسلامی مشغول هستم
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • بارش‌ها تا فردا در سطح استان ادامه دارد
  • آغاز بارش باران در مناطق مختلف ایلام/بارش ها تا فردا ادامه دارد